Recrutăm avocaţi

Recrutăm avocaţi

Recrutăm avocaţi!

Suntem cea mai faină firmă de avocatură din Transilvania şi ne dorim să ne mărim echipa, atât în departamentul de drept penal, cât şi în cel care se ocupă de litigii non-penale şi consultanţă juridică.

Căutăm avocaţi pentru biroul nostru din Cluj care doresc să încerce alte experienţe sau măcar să aibă o discuţie despre ceea ce oferim. Candidaţii ideali sunt avocaţi definitivi, au o minimă experienţă în litigii penale sau non-penale, vorbesc bine o limbă străină şi şi-au propus o carieră de succes

Oferim provocări profesionale permanente, un mediu de lucru cât mai prietenos cu putinţă, onorarii la un nivel cel puţin decent şi şansa de a avea o viaţă profesională împlinită.

Aşteptăm cv-uri, mailuri, telefoane, fum alb deasupra Clujului etc. cât mai rapid posibil. Rugămintea este ca în cuprinsul lor, candidaţii să menţioneze dacă doresc să-şi continue cariera în dreptul penal sau în dreptul non-penal. Avem poziţii libere pentru ambele poziţii.

One Comment
  1. Bună ziua. Ma numesc Corduneanu Daniel Adrian, am 43 de ani și sunt avocat în Baroul Suceava din anul 2009. Sunt specializat pe drept civil, comercial, administrativ și fiscal și cochetez cu penalul doar în cauzele grele. Îmi doresc sa ma mut în Cluj și am văzut în anunțul dvs o șansă să îmi îndeplinesc dorința. De moment, sunt interesat într-o colaborare în vederea acoperirii părții de nord a tarii(Suceava, Neamț, Iași, BOTOȘANI). În situația în care sunteți și d-voastră interesați, aștept un semn. (0741014893).Mulțumesc.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *