Armida Albani-Rocchetti

Armida Albani-Rocchetti

Avocat colaborator

armida.albani@chirita-law.com
+40758 412 968

Armida Albani-Rocchetti este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca. Este avocat în cadrul Baroului Cluj şi din anul 2019 s-a alăturat echipei SCA Chiriţă şi Asociaţii. Ariile predilecte în care îşi desfășoară activitatea sunt: dreptul penal, dreptul procesual penal, precum şi procedurile în faţa Curţii Europene a Drepturilor Omului.

Armida Albani-Rocchetti a acordat asistență juridică clienților atât în proceduri derulate în fața organelor de urmărire penală, cât şi în faţa instanţelor de judecată. În activitatea profesională a gestionat diferite cauze în acord cu specializarea, cum ar fi cauze care implică:

  • Infracţiuni de drept comun: ucidere din culpă, înşelăciune, vătămare corporală din culpă, loviri sau alte violenţe, furt, hărţuire, violarea vietii private, infracţiuni de fals;
  • Infracţiuni de serviciu: abuz în serviciu, neglijenţă în serviciu, folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane;
  • Infracţiuni economice: evaziune fiscală; spălarea banilor;

Asistarea clienţilor, atât pe plan local cât şi naţional, este o îndatorire pe care o consideră crucială, scopul Armidei fiind identificarea celei mai eficiente strategii pentru client şi oferirea unei soluţii clare şi concise asupra subiectului pe care îl gestionează.

Armida este vorbitoare nativă de limba italiană şi o bună cunoscătoare a limbii engleze.