Alexandra-Daria Beudean

Alexandra-Daria Beudean

Avocat colaborator

alexandra.beudean@chirita-law.com
+40729 244 979

Alexandra-Daria Beudean este licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. A făcut parte din echipa de studenți și cadre didactice care a reprezentat facultatea la ediția din 2019 a concursului de procese simulate European Human Rights Moot Court Competition, organizat de Consiliul Europei și ELSA International, obținând locul V la faza scrisă a competiției (din 109 echipe participante) și locul 10 în faza finală a concursului desfășurat la sediul Curții Europene a Drepturilor Omului și la sediul Consiliului Europei din Strasbourg. În anul 2020, a obținut diploma de master la specializarea Dreptul Internațional și Comparat al Afacerilor cu predare în limba engleză, în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Alexandra-Daria Beudean este avocat în cadrul Baroului Cluj începând din anul 2020. În activitatea profesională, ea asigură servicii de asistență și reprezentare juridică în domeniul dreptului civil și comercial, al dreptului concurenței, precum și al drepturilor omului.

Alexandra-Daria Beudean vorbește fluent limba engleză, având recunoașterea celui mai înalt nivel de limbă care poate fi atins de un vorbitor care nu este nativ (C2) conform Cadrului European Comun de Referință. De asemenea, este vorbitoare de limba franceză la nivel conversațional.