Consultanţă juridică online

Începând din aprilie 2020, firma noastră oferă consultanţă juridică online. Pe baza unei programări, puteţi intra în legătură video cu unul dintre avocaţii noştri pentru a primi orice informaţii sau sfaturi juridice vă sunt necesare.

Ce înseamnă?

Consultanţa juridică online vine ca un substituit pentru interacţiunea fizică atunci când aceasta nu poate să aibă loc şi presupune acordarea de consultanţă online clienţilor noştri şi tuturor celor interesaţi pe diverse aspecte juridice punctuale, în funcţie de solicitări.

De asemenea, îl oferim deja ca un serviciu adiacent tuturor clienţilor cărora le asigurăm servicii de consultanţă şi/sau asistenţă juridică.

Folosim o platformă profesională, care garantează securitatea şi confidenţialitatea discuţii.

Cui i se adresează?

Tuturor persoanelor juridice şi fizice care ne contactează, însă care dintr-un anume motiv nu pot fi prezenţi fizic la sediul nostru, sau pur şi simplu preferă interacţiunea online. Ne adresăm:

 • oricărei companii româneşti sau străine, indiferent de ţara de provenienţă şi dacă are rezidenţă fiscală ori nu;
 • oricărui cetăţean român, aflat în ţară şi celui care este expat, sau cetăţean străin.

Cât costă?

Percepem un onorariu corespunzător politicii noastre de onorarii, diferenţiat în funcţie de experienţa profesională a persoanei cu care veţi intra în legătură, potrivit Termenilor și condițiilor de utilizare ale site-ului. Onorariul este afişat sub fiecare variantă disponibilă.

Durata minimă a consultanţiei juridice online este de 30 minute. În măsura în care consideraţi că aveţi nevoie de un interval de timp mai mare, puteţi face programări consecutive.

Cum se realizează în concret?

Intraţi la https://online.chr-business.com/#live-1-to-1.

Veţi găsi acolo cinci variante, astfel încât să puteţi beneficia de serviciile noastre în cel mai scurt timp posibil. Aveţi posibilitatea de a alege între următoarele opţiuni de consultanţă juridică:

 • Radu Chiriţă – partener fondator şi coordonator al societăţii noastre;
 • Oana Chiriţă – partener fondator al societăţii;
 • Unul din avocaţii specializaţi din cadrul Departamentului de Drept civil;
 • Unul din avocaţii specializaţi din cadrul Departamentului de Drept penal;
 • Unul din avocaţii specializaţi din cadrul Departamentului de Drepturi ale omului
 • Unul din avocaţii specializaţi din cadrul Departamentului de Drept sportiv;

Chiar dacă am folosit denumirea generică a departamentelor în care este împărţită SCA Chiriţă şi Asociaţii, trebuie să ştiţi că avocaţii noştri deţin o experienţă profesională vastă în nu mai puţin de 16 domenii juridice de interes general, pe care le regăsiţi aici.      

Programările se fac astfel:

 • mai întâi utilizatorul accesează link-ul afişat, care îi va deschide un calendar unde îşi va selecta intervalul orar dorit, în funcţie de fereastra de timp liberă;
 • pe urmă utilizatorul introduce datele cerute de sistem pentru înregistrare (valabil doar pentru utilizatorii noi), după care plăteşte costul din documentul justificativ emis;
 • în final, la data stabilită, are loc sesiunea de consultanţă juridică online.

Vă recomandăm ca, după efectuarea programării, să ne trimiteţi prin email detalii problemei dumneavoastră juridice şi documentele relevante.