Dreptul penal al afacerilor

Dreptul penal al afacerilor

De multe ori planurile ori proiectele unei companii riscă să vină în contradicţie cu legile penale. Întrucât considerăm că e mai bine să prevenim astfel de situaţii, am orientat activitatea de consultanţă şi către dreptul penal al afacerilor, un domeniu de nişă.

Orice proiect, modalitate de lucru sau procedură internă ale clienţilor noştri este monitorizată astfel încât activitatea acestora să rămână în permanenţă în afara ilicitului penal care incriminează diverse activităţi de natură comercială sau profesională.

În cazul în care s-a depăşit etapa prevenţiei, societatea noastră este specializată să reprezinte interesele companiilor în cadrul proceselor penale care vizează tragerea la răspundere penală a persoanelor juridice, precum şi în proceduri de recuperare a prejudiciilor cauzate prin săvârşirea de infracţiuni.

Avem o extem de bogată experienţă în zona acuzaţiilor penale privitoare la evaziune fiscală, infracţiunile legate de piaţă de capital, delapidare, infracţiunile la legea societăţilor comerciale, infracţiuni legate de securitatea în muncă etc.