Dreptul energiei

Dreptul energiei

Avocații noștri asistă companiile cu privire la deschiderea către piața de energie și de dezvoltare a energiilor regenerabile în materia dreptului energiei.

Conștientă de gamă largă a politicii energetice a UE, echipa noastră de avocați oferă clienților consultanță în producția de energie, contracte de concesiune, contracte de performanță energetică și alte contracte de drept public, contracte de drept privat, obținerea autorizațiilor administrative, finanțare și management de proiect, crearea și organizarea societăților de exploatare, licitații și autorizații administrative, probleme de fiscalitate, precum si transportul și comercializarea energiei pe piețele internaționale, naționale și europene.

Asistența juridică implică și conformarea în domeniul energiei și resurselor naturale cu aspectele juridice de dreptul mediului.

Expertiza noastră include și reprezentarea companiilor în litigiile legate de dreptul energiei.

De asemenea, expertiza noastră include reprezentarea companiilor sau a autorităţilor de reglementare din domeniul energiei în diverse litigii privitoare la piaţa de energie sau la răspunderea companiilor ori a autorităţilor pentru accidente produse în activitate de distribuţie a energiei.