Accesarea fondurilor europene. Reabilitarea energetică a clădirilor rezidențiale. Planul Național de Redresare și Reziliență

Accesarea fondurilor europene aferente Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) reprezintă o chestiune de o deosebită actualitate.

Societatea noastră a reprezentat cu succes o autoritate publică în acest proces, în vederea reabilitării energetice a unor clădiri rezidențiale multifamiliale. În urma refuzului administrativ de admitere a cererii de finanțare, am acordat asistență juridică în etapa contestației prealabile, în cadrul căreia au fost solicitate lămuriri cu privire la regimul juridic al imobilelor, respectiv corelarea dintre dreptul de proprietate existent asupra terenurilor și drepturile deținute asupra unităților locative. În urma argumentelor juridice aduse atât cu ocazia unor precizări scrise, cât și a audiențelor desfășurate la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, s-a decis admiterea contestației formulate, autoritatea fiind cu un pas mai aproape de realizarea proiectului local urmărit.

Autoritatea publică a fost asistată de o echipă de avocaţi ai SCA Chiriţă şi Asociaţii formată din Anamaria Bota şi Cosmina Şeulean.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *