Termeni și condiții

TERMENI ŞI CONDIŢII SCA ,,Chiriţă şi Asociaţii”

 

Introducere.

Bine aţi venit pe site-ul http://www.chirita-law.com, (,,site-ul”), proprietatea firmei de avocatură SCA ,,Chiriţă şi Asociaţii”.

Prin accesarea şi vizitarea site-ului nostru vă exprimaţi acordul în sensul acceptării, fără limitări, a termenilor şi condiţiilor descrise mai jos:

 

Vizitarea site-ului.

Următorii termeni şi condiţii definesc modalitatea în care Noi, vă punem la dispoziţie, odată cu accesarea site-ului nostru web, software-ul, baza de date, textul, documentele, lucrarea grafică şi scrisă, precum şi toate celelalte informaţii şi materiale care sunt publicate (ceea ce reprezintă în realitate, ,,conţinutul”  tuturor informaţiilor la care dvs. aveţi acces)

Odată cu vizitarea site-ului nostru, veţi avea acces la diverse informaţii, referitoare la ariile de expertiză în care societatea noastră oferă servicii juridice, la echipa care activează în cadrul SCA ,,Chiriţă şi Asociaţii”, la proiecte, publicaţii şi articolele de specialiate relevante pe care vi le punem la dispoziţie.

Site-ul nostru oferă fiecăruia dintre dvs. posibilitatea de a accesa conținutul existent pe platforma online, pentru propriul dvs. uz personal.

 

Proprietate intelectuală.

Prin accesarea site-ului nostru Dvs. vă exprimaţi acordul, în sensul în care:

  1. Cunoaşteţi că SCA ,,Chiriţă şi Asociaţii”, este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului, incluzând, dar fără a se limita la, text, documente, articole, ilustraţii, lucrări grafice şi scrise.
  2. Nu veţi utiliza site-ul sau conţinutul acestuia cu nerespectarea/încălcarea prevederilor legale existente.
  3. Veţi lua în considerare faptul că, conţinutul site-ului nostru este supus protecţiei drepturilor de autor, motiv pentru care nu veţi modifica, copia, reproduce, dezvălui sau distribui conţinutul site-ului, total sau partial, niciunei terţe persoane, decât în baza Acordului nostru scris.
  4. Nu veţi modifica, distribui sau crea lucrări derivate pe baza informaţiile şi a imaginilor publicate pe site-ul nostru, decât în baza Acordului nostru scris.

 

Prelucrarea datelor personale.

Prin intermediul site-ului nostru, sunt prelucrate anumite date cu caracter personal care vă privesc. Detaliile care privesc modalitatea în care are loc prelucrarea datelor dvs. personale sunt disponibile în Politica de Confidenţialitate (link), pe care vă rugăm să o consultaţi.

 

Materialele furnizate

Dvs. vă revine obligaţia de a vă asigura că toate materialele, documentele, lucrările pe care le ni le trimiteţi sau încărcaţi pe site, prin intermediul formularului de contact, respectă prevederile legale aplicabile, nu încalcă drepturile de proprietatea intelectuală ale noastre sau ale oricărei alte terţe pesoane, au un conţinut decent şi veridic, nu sunt eronate, calomioase sau înşelătoare şi nu conţin viruşi.

De-asemenea, Dvs. sunteţi singurul responsabil pentru conţinutul materialelor furnizate de dvs.

 

Formular de contact

Prin completarea formularului de contact, vă exprimaţi acordul cu privire la prelucrarea următoarelor date cu caracter personal: nume, email, telefon, precum şi cu privire la alte date personale pe care dvs. ni le furnizaţi şi care pot fi conţinute în cadrul mesajului sau ataşamentului pe care dvs. ni le trimiteţi.

Aveţi posibilitatea de a ne solicita informaţii cu privire la seviciile de consultanţă juridică pe care le oferim, să ne puneţi întrebări privind modalitatea în care societatea noastră îşi desfăşoara activitatea precum şi să ne trimiteţi cereri de oferte în vederea încheierii în viitor a unui contract de asistenţă juridică.

 

Ne rezervăm dreptul de a răspunde doar acelor solicitări şi mesaje care vizează strict domeniul nostru de activitate şi care nu au un conţinut defăimător.

În acest sens, vom încerca să răspundem solicitărilor dvs. într-o manieră promtă şi clarificatore.

În toate cazurile, la acest moment, între dvs. şi Noi  nu se formează un raport juridic şi prin urmare, Noi nu ne asumăm nicio obligaţie faţă de dvs. în vederea unei viitoare colaborări şi oferirii de servicii de către societatea noastră.

 

Răspundere.

Societatea noastră depune eforturi considerabile pentru a se asigura de corectitudinea şi exactitatea informaţiilor la care dvs. aveţi acces odată cu vizitarea site-ului nostru. Cu toate acestea, Noi, nu se asumăm nicio răspundere raportat la acurateţea conţinutului site-ului, aşadar, preluarea de către dvs. a oricărei informaţii de pe site, are loc cu asumarea propriului risc.

Site-ul nostru, poate face trimitere la link-uri către alte site-uri, care nu sunt proprietatea noastră şi asupra cărora noi, nu avem niciun control. Prin urmare, nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru conținutul site-urilor web exploatate de alte persoane, asupra disponibilităţii acestora, asupra eventualelor pagube survenite utilizatorilor acestor site-uri, pricinuite de conţinutul, software-ul, materialele sau orice alte informaţii care se găsesc pe aceste site-uri. Accesând site-urile indicate, înţelegeţi şi vă asumaţi posibilele consecințe ale accesării acestor site-uri.

Nu ne asumăm niciun fel de răspundere în cazul în care are loc o pierdere, deteriorare a datelor sau a sistemului dvs. de operare care poate apărea în timp ce vizitaţi site-ul nostru web.

Conţinutul site-ului nostru are un scop informativ şi nu este destinat să înlocuiască consultanța/asistenţa juridică acordată de un avocat licenţiat. Orice lucrare furnizată prin intermediul site-ului nostru, nu este considerată consultanţă juridică şi în nicio situaţie nu va putea fi considerată de către un vizitator aplicabilă sau adaptată unei situaţii specifice şi concrete.

 

Modificare termeni şi condiţii.

Societatea noastră își rezervă dreptul de a modifica, prezenţii termeni şi condiţii, în orice moment, urmând ca orice modificare efectuată să devină efectivă de la data la care acesta este ridicată pe site.

 

Lege aplicabilă.

Legea care guvernează termenii şi condiţiile societăţii noastre este cea română.

 

Litigii.

Eventualele litigii între dvs. şi noi cu privire la conţinutul termeniilor şi condiţiilor descrise mai sus vor fi rezolvate pe cale amiabilă între părţi.

În cazul în care soluţionarea eventualelor litgii nu este posibilă pe cale amiabilă, se va recurge la concursul instanţelor de judecată  din circumscripţia teritorială a sediului societăţii noastre.

 

Informare.

Pentru orice întrebări referitoare la termenii şi condiţiile societăţii noastre de avocatură, vă rugăm să ne contactați la office@chirita-law.com sau la telefon +40.364.264996.