IT Law

Proiectul este destinat industriei IT si companiilor din domenii conexe tehnologiei informatiilor. Ultima perioada de timp ne-a demonstrat ca acest domeniu se dezvolta intr-un ritm care depaseste de multe ori posibilitatile legislative de reglementare.

In contextul unor reglementari legale incapabila sa surprinda specificul industriei IT, am considerat oportun sa oferim clientilor nostri si tuturor persoanelor interesate un ciclu de seminarii, conferinte si work-shop-uri destinat indentificarii problemelor juridice cu care se confrunta companiile IT si identificarii solutiilor optime de rezolvare a acestora.

Inscrierea si participarea in program este gratuita si este deschisa tuturor companiilor care activeaza in IT sau in domenii conexe, sub conditia trimiterii unui e-mail sau fax de inregistrare pana la data de 10 decembrie 2012. Din motive logistice, participarea la conferinte, seminarii si work-shop-urile ce vor fi organizate este limitata la doi reprezentanti din partea fiecarei companii.

Mai jos vom posta toate detaliile legate de fiecare activitate in cadrul proiectului, precum si un un formular de inscriere online.

Va rugam ca in mesajul de inscriere sa mentionati numele companiei pe care o reprezentati. Pentru orice detalii, va rugam sa contactati societatea noastra de avocati.