Consultanță juridică

Consultanță juridică

Neîndoielnic orice entitate, fie că este vorba despre o persoană fizică sau o firmă, are nevoie, ocazional sau constant, de diverse forme de asistenţă juridică sau consultanţă din partea unui avocat.

Consultanţa juridică se poate materializa fie în negocierea, redactarea sau adnotarea unor contracte sau alte acte juridice (precum regulamente, acorduri, protocoale, etc), cât şi sub forma unor rapoarte legislative menite să informeze clientul cu privire la o anumită problemă juridică cu care se confruntă, fie că este vorba despre o problemă fiscală, administrativă sau o situaţie de zi cu zi care implică intervenţia unor noţiuni de drept.

Societatea SCA Chiriţă şi Asociaţii, oferă în prezent consultanţă permantentă unui număr impresionat de companii, motiv pentru care experienţa sa practică este una extinsă şi care are posibilitatea să acopere orice tip de situaţie cu care se confruntă clientul.

Avocaţii societăţii noastre au instrumentele necesare pentru asistarea în cadrul activităţii curente a oricărei societăţi, dar şi pentru întocmirea unor rapoarte de due dilligence, pentru asistenţă şi consultanţă în domeniul companiilor off-shore sau alte activităţi mai puţin obişnuite.

Consultanţa se poate realiza atât ocazional, cu privire la un anumit proiect al clienţilor noştri, dar şi cu titlu permanent.